Er was een probleem met het laden van de reacties.

Waar wordt mijn webwinkel fysiek gehost?

Support Portal  »  FAQ  »  Bekijkt artikel

Printen
Starteenwinkel host alles in de cloud. Dat klikt heel futuristisch, maar het betekend dat uw shop niet altijd vanaf dezelfde locatie wordt gehost. Dat maakt voor u als klant ook niet uit aangezien er altijd wordt gekozen om de snelste oplossing voor u te gebruiken. De voordelen voor u als klant en voor uw klanten zijn met name de snelheid en de schaalbaarheid. Als het heel druk is op uw site, dan schalen we automatisch op zoals dat heet in technische termen. Oftewel dan plaatsen we er direct in real time een extra server bij voor uw webshop. Dit is voor u geheel kosteloos en hierdoor bent u er van verzekerd dat uw webwinkel altijd snel geladen kan worden.

Zie ook:

Deel via
Is dit artikel zinvol?