Er zijn twee situaties:

1. Ik ben het wachtwoord vergeten van http://mailbox.starteenwinkel.nl/ca/, waar je de e-mailadressen kunt beheren.

2. Ik ben het wachtwoord vergeten van OX App Suite, https://www.hostedox.com/appsuite/signin, waar je kunt inloggen in je e-mail.

1. Ga naar http://mailbox.starteenwinkel.nl/ca/ en kies voor 'wachtwoord vergeten?'.

2. Log in op http://mailbox.starteenwinkel.nl/ca/ en ga naar Producten > E-mail. Vervolgens klik je op je domeinnaam (onder het kopje service). Daarna klapt er een venster uit met je e-mailadressen, vervolgens kun je kiezen voor 'aanpassen'. Hier kun je een nieuw wachtwoord invoeren, waarmee je vervolgens kunt inloggen bij OX App Suite. Let op: het kan twee uur duren voordat de wijziging is doorgevoerd en je dus weer kan inloggen.

Mocht er iets nog niet duidelijk zijn, dan kun je altijd contact met ons supportteam opnemen!