Je begint met het aanvragen van een e-mailpakket. Dit kun je doen in de beheeromgeving van je webshop bij Mijn gegevens > E-mail aanvragen.

LET OP: tijdens het aanvragen van het pakket moet je nog niet het gewenste e-mailadres invoeren, maar je bestaande e-mailadres.

Nadat je het pakket hebt aangemaakt wordt door Starteenwinkel.nl het pakket gekoppeld aan je domeinnaam. Dit kan enkele uren duren, daarna kun je de e-mailadressen aanmaken.

Volg de volgende stappen om je e-mailadressen aan te maken:

1. Ga naar http://mailbox.starteenwinkel.nl/ca/login en log in met je bestaande e-mailadres en opgegeven wachtwoord.

2. Klik in de bovenste balk op Producten > e-mail.

3. Klik hier op je domeinnaam.

4. Rechtsonder zie je de button Voeg gebruiker toe.

5. Maak de gebruiker aan en klik vervolgens bij Actions op Open-Xchange.

Het kan vervolgens nog 2 uur duren voordat je kunt inloggen in je nieuwe e-mailaccount. Je kunt via de beheeromgeving inloggen bij Mijn gegevens > E-mail instellingen > Open-Xchange.