Er was een probleem met het laden van de reacties.

Hoe werkt het?

Support Portal  »  FAQ  »  Bekijkt artikel

  Printen
STAP 1 PRODUCTEN
Zodra je weet wat je gaat verkopen, kun je de producten online gaan zetten in je webshop. Producten toevoegen is heel eenvoudig! Je geeft elk product een naam, voegt het eventueel toe aan een categorie en vermeldt wat de kenmerken (maten, kleuren) en prijs zijn. Om je producten nog beter te presenteren, voeg je productfoto’s toe. Uiteraard kun je dit altijd later nog wijzigen of verwijderen.

STAP 2 DESIGN
Zorg dat je webshop opvalt door voor een mooi design te kiezen. Starteenwinkel.nl biedt je de vormgever. Met deze functie kan je makkelijk en snel een professionele webwinkel maken. Onze templates zijn professioneel en gratis te gebruiken. Wij bieden de mogelijkheid om te templates hebben naar wens aan te passen. Ook zijn de templates te gebruiken wanneer je HTML en Css kennis hebt.  Je kan dan doormiddel van de HTML editor (bijna) alles aanpassen.
Wil je toch een design op maat?
Starteenwinkel.nl kan je helpen bij het maken van een mooi design op maat. Uiteraard bieden wij u hiervoor als klant van Starteenwinkel.nl de beste prijs.

STAP 3 DOMEINNAAM
Wanneer je een gratis webwinkel aanmaakt via Starteenwinkel.nl, dan krijg je een subdomeinnaam: jenaam.24uurshop.nl. Kies je voor het 15 euro of het 30 euro pakket en word je dus betaald klant, dan kun je je eigen domeinnaam kiezen. Als je al een domeinnaam hebt, dan kun je deze verhuizen naar Starteenwinkel.nl.

STAP 4 BETAALMOGELIJKHEDEN
Bepaal welke betaalmogelijkheden je je klanten wilt bieden. Starteenwinkel.nl geeft je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties, waaronder iDEAL, creditcard, PayPal of eenmalige machtiging. Uiteraard is er meer mogelijk; het systeem van Starteenwinkel.nl helpt je er stapsgewijs doorheen.

STAP 5 PRIJS & VOORRAAD
Een up-to-date voorraad is essentieel bij een goed lopende webshop. Houd je voorraad bij via het voorraad overzicht en stel je factuur- en pakbon samen, welke automatisch naar je klanten wordt gestuurd na het plaatsen van een bestelling. Wellicht leuk: je kunt je klanten hun aankopen laten beoordelen. Want wees eerlijk: een tevreden klant is de beste reclame voor je webshop!

STAP 6 VERZENDKOSTEN
Wil je dat je verzendkosten altijd hetzelfde zijn? Of wil je dat je verzendkosten op basis van gewicht worden bepaald? Deze en nog vele andere opties zijn te kiezen in de verzendkosten-configuratie. Beheer zelf de instellingen van de verzendkosten die je wilt berekenen. Overigens kun je de verzendkosten ook per verzendlocatie (binnen-/buitenland) laten verschillen.

Deel via
Is dit artikel zinvol?  

Gerelateerde artikelen


Reacties

Toevoegen Reactie

Beantwoorden aan  

Captcha
© Starteenwinkel