Er was een probleem met het laden van de reacties.

Wat is een DNS wijziging?

Support Portal  »  FAQ  »  Bekijkt artikel

Printen
Je maakt gebruik van een DNS wijziging wanneer je al een domeinnaam hebt bij een andere provider en deze niet wil verhuizen. Doormiddel van een DNS wijziging koppel je een domeinnaam aan de server van Starteenwinkel.nl waar je webshop wordt gehost. Het DNS vertaalt de domeinnaam naar een IP-adres en zoekt op die manier de unieke locatie op internet. Zo kan je gebruik maken van je bestaande domein zonder deze te verhuizen maar wel kan koppelen aan je webwinkel.
TIP: Bekijk hier een filmpje over DNS.

Deel via
Bedankt voor je feedback op dit artikel.