Er was een probleem met het laden van de reacties.

Welke betaalsystemen ondersteunt Starteenwinkel?

Support Portal  »  FAQ  »  Bekijkt artikel

  Printen
Keus uit vele betaalmogelijkheden met Mollie

Om je consumenten tevreden te stellen, is het belangrijk om hen de mogelijkheid te geven uit meerdere betaalopties waaruit zij kunnen kiezen wanneer zij een product in je webshop kopen. Kies je voor een webwinkel bij Starteenwinkel.nl, dan heb je de keus uit vele verschillende betaalmogelijkheden.

Alle pakketten van Starteenwinkel.nl ondersteunen standaard de volgende offline betaalmethoden: vooraf overmaken via bank of acceptgiro, op rekening, betalen bij ophalen en betaling onder rembours.

Daarnaast kan je jouw klanten de optie bieden om online hun bestelling af te rekenen. Maak een keus uit de vele online betaalmogelijkheden die Starteenwinkel.nl je biedt. Zo kan je onder andere kiezen voor iDEAL, Creditcard, PayPal, SOFORT Banking en Bancontact. Met deze betaalmogelijkheden kan je jouw klanten de meest voorkomende elektronische betalingsmogelijkheden aanbieden. Achteraf je klanten laten betalen? Ook dat is mogelijk, via Klarna en Afterpay.
Wij bieden voor alle betaalmogelijkheden (m.u.v. achteraf betalen) een koppeling met Mollie aan. Bij Mollie betaal je alleen transactiekosten, zij hebben een Nederlands supportteam en het systeem is zeer gebruiksvriendelijk.
 De betaalmogelijkheden van Starteenwinkel.nl op een rijtje:
- Vooraf overmaken: klanten direct laten betalen naar jouw rekening
- Acceptgiro: klanten laten betalen door middel van een acceptgiro
- Op rekening: vaste klanten laten betalen op rekening
- Betalen bij ophalen: klanten halen het product bij je op
- Rembours: klanten kunnen producten bestellen onder rembours
- iDEAL: met iDEAL kan je jouw klanten online laten betalen, dit kan via verschillende payment providers
- Creditcard: klanten online laten betalen met hun Creditcard
- PayPal: Klanten online laten betalen via PayPal
- Bancontact: met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas
- SOFORT banking: SOFORT banking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. Sofort banking is ontwikkeld door de Payment Network AG en wordt veel gebruikt op de Duitse markt.
- Eenmalige machtiging: hierbij bepaal je zelf wanneer je het geld afschrijft van de rekening van je klant, zodat je nooit hoeft te wachten op je geld
- Bankoverschrijving: dit is interessant voor klanten die het prettig vinden om hun betaling handmatig te doen, dit is interessant voor klanten die niet graag internetbankieren
- Achteraf betalen: het is mogelijk om je klanten achteraf te laten betalen doormiddel van een acceptgiro, dit kan via Afterpay en Klarna.Deel via
Is dit artikel zinvol?  

Gerelateerde artikelen


Reacties

Toevoegen Reactie

Beantwoorden aan  

Captcha
© Starteenwinkel