Er was een probleem met het laden van de reacties.

E-mail instellen in beheeromgeving

Support Portal  »  Handleidingen  »  Bekijkt artikel

  Printen

E-mailinstellingen


In deze handleiding leggen we uit hoe je jouw e-mail instellingen op de juiste manier instelt. Hiermee wordt bedoeld: de instellingen van de e-mails die jij naar jouw klanten verstuurt. 
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een statuswijziging van een order. 


1. Om te beginnen log je in in de beheeromgeving van de webshop. Bij Instellingen > E-mailinstellingen vind je verschillende tabjes waar je jouw aanpassingen kunt doen.


2. Onder admin e-mail kan je het e-mailadres invoeren waar je de orderbevestigingen op wil ontvangen. Ook kan je een tweede e-mailadres invoeren. Op dit e-mailadres zal dan een CC gestuurd worden van de order. Op deze manier is het bijna onmogelijk om een order te missen! ;-)


3. Bevestiging e-mail: hier kan je meerdere instellingen wijzigen. Ons platform vult hier automatisch gegevens in. In onderstaand voorbeeld kan je zien dat dit nog niet is aangepast, dit dien je dus zelf aan te passen.


e9ec2e64c319aeb3892b968c84a23d2ed7e0f7913fab073fcf383c04565f1ce9cbed502929794800?t=c3fce8f07a2e8df4b2059f410a5f0eaf

- Bij verzender naam kan je de naam van je webshop vermelden. In bovenstaand geval zal dat zijn Rosanne's webshop. 
- Het verzender e-mailadres kan je alleen aanpassen als je een eigen e-mailadres hebt geregistreerd welke ook gelinkt is aan jouw domeinnaam (voorbeeld domeinnaam: www.rosanne-webshop.nl). Het e-mailadres zal dan zijn info@rosanne-webshop.nl
- Wil je verzender e-mailadres aanpassen dan moet je dus een eigen domeinnaam en e-mailadres hebben geregistreerd. 
- Bij antwoordadres mag je een e-mailadres invullen naar keuze.


De gegevens die je hier invult kan je overnemen bij status e-mail, betaling ontvangen, factuur emailen en order verwijderd.


Als je deze aanpassingen hebt gedaan is de kans aanzienlijk kleiner dat een e-mail in de spam van jouw klanten terecht komt.


Heb jij nog geen eigen domeinnaam en/of e-mailadres? Deze kan je heel gemakkelijk registeren in de beheeromgeving van jouw webshop!

Deel via
Is dit artikel zinvol?  

Gerelateerde artikelen


Reacties

Toevoegen Reactie

Beantwoorden aan  

Captcha
© Starteenwinkel