Installeer een e-mail account

Voordat je aan de slag gaat met het koppelen van je e-mail, ga dan eerst na of je het volgende in orde hebt gemaakt:

• Je hebt een e-mailadres aangemaakt in de beheeromgeving

• Je kunt inloggen in de webmail

• POP of IMAP adres is toegestaan

• Zorg dat je een gebruikersnaam / wachtwoord hebt voor je e-mail

• Het wachtwoord moet een combinatie zijn van minimaal één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer (geen vreemde tekens)

• Op de plaats van jouwdomein dien je je eigen domeinnaam in te vullen inclusief extensie (.nl .com .shop etc.)

Klik hier voor de handleiding van open X Change

Heb je na het lezen van deze handleiding nog vragen? Mail of bel het supportteam van Starteenwinkel.nl via info@starteenwinkel.nl of tel. 0299-200850.