Er was een probleem met het laden van de reacties.

E-mail instellen op computer

Support Portal  »  Handleidingen  »  Bekijkt artikel

Printen

Installeer een e-mail account

Voordat je aan de slag gaat met het koppelen van je e-mail, ga dan eerst na of je het volgende in orde hebt gemaakt:

• Je hebt een e-mailadres aangemaakt in de beheeromgeving
• Je kunt inloggen in de webmail
• POP of IMAP adres is toegestaan
• Zorg dat je een gebruikersnaam / wachtwoord hebt voor je e-mail
• Het wachtwoord moet een combinatie zijn van minimaal één hoofdletter, één kleine letter en één cijfer (geen vreemde tekens)
• Op de plaats van jouwdomein dien je je eigen domeinnaam in te vullen inclusief extensie (.nl .com .shop etc.)

af3d0c56acddb4eb7183bc54b4ead507fb63b1e5a0da75cacbc5df0552ee989bd9e7b64eda311745?t=122da5090c94bde1fdc4bb04def016b6

Klik hier voor de handleiding van open X Change

Heb je na het lezen van deze handleiding nog vragen? Mail of bel het supportteam van Starteenwinkel.nl via info@starteenwinkel.nl of tel. 0299-200850.

Deel via
Is dit artikel zinvol?